Τυνήσιος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας

Τυνήσιος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας

Τυνήσιος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 687 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει στις αρχές Νοεμβρίου, 46χρονος από την Τυνησία, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας πριν από 15 χρόνια στη Ρόδο!

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό καθώς ο 46χρονος αλλοδαπός τον Μάιο του 2015 είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε κάθειρξη δέκα ετών.

Ειδικότερα, σε βάρος του αλλοδαπού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και για αποπλάνηση ανηλίκου, η οποία όμως παραγράφηκε και έτσι στο πρωτόδικο δικαστήριο, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού για την οποία δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε κάθειρξη δέκα ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αν και η πράξη σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο, έγινε το 2001, εντούτοις η σύλληψη του 46χρονου – σήμερα- Τυνήσιου έγινε μόλις το 2013 και έκτοτε είναι στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 2 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 46χρονος φέρεται να οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της, αναγκάζοντας την σε πεοθηλασμό.

Πάντως απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, ο 46χρονος αλλοδαπός είχε αρνηθεί την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και είχε ισχυριστεί πως όλα έγιναν με την συγκατάθεση αλλά και προτροπή της ανήλικης αλλοδαπής, η οποία του απέκρυψε την πραγματική της ηλικία.

Ο ίδιος μάλιστα είχε τονίσει πως στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν ήταν all inclusive και πως οι ανήλικοι φορούσαν διαφορετικά «βραχιολάκια» από αυτά των ενηλίκων όμως η νεαρή αλλοδαπή, το είχε αλλάξει και φορούσε των ενηλίκων. Σε κάθε περίπτωση ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε από το δικαστήριο το οποίο με την απόφαση του τον έστειλε πίσω στην φυλακή.

Κατά της καταδικαστικής απόφασης ο Τυνήσιος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεση του θα εκδικαστεί στις 7 Νοεμβρίου 2016 και σε δεύτερο βαθμό.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο