Ένας φίλος και ένθερμος αναγνώστης της «Ροδιακής»

Ένας φίλος και ένθερμος αναγνώστης της «Ροδιακής»

Ένας φίλος και ένθερμος αναγνώστης της «Ροδιακής»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Για όλους εμάς, έχει εξαιρετική σημασία η άποψη κυρίως των απλών συμπολιτών μας, των αναγνωστών μας και μετά όλων των υπολοίπων.

Ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες μας και ο Γιώργος Παπαδημήτρης ο οποίος μας έστειλε τις ευχές και τα συγχαρητήριά του για την πρόσφατη διάκριση της ΡΟΔΙΑΚΗΣ αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα βραβεία που καταφέρατε να κερδίσετε επάξια, (Regional Media Awards 2016) για την Ροδιακή μας.

Ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους εμείς οι αναγνώστες σας, ότι είναι μια παγκόσμια αναγνώριση του ήθους και της υψηλής στάθμης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που υπηρετείτε. Αυτές είναι οι βασικές αξίες που διέπουν την εφημερίδα μας και αφορούν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του πολυπληθούς αναγνωστικού κοινού.

Αυτή η αναγνώριση αντανακλά στα πρόσωπα όλων των εργαζομένων της εφημερίδας, σε όλες τις βαθμίδες της δημοσιογραφίας, των ιδιοκτητών, του τεχνικού και διοικητικού σας προσωπικού. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και πολλές άλλες διακρίσεις. Η Ροδιακή μας έχει γίνει βίωμα στη ζωή μας σε ότι αφορά την πολιτική – αθλητική και γενικότερη ενημέρωση. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.

Ένας φίλος και ένθερμος αναγνώστης σας
Γιώργος Παπαδημήτρης»

Διαβάστε ακόμη

Εργασίες καθαρισμού στη Μεσαιωνική Πόλη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος