Ένας συν κι ένας μείον για τον Ηρακλή Μαριτσών

Μία προσθήκη αλλά και μία αποχώρηση κατέγραψε ο Ηρακλής Μαριτσών.

Οι «ροπαλοφόροι» απέκτησαν τον 18χρονο ακραίο αμυντικό (αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά) Χρήστο Διακοηλία, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος και για έξι μήνες στο δυναμικό του Διαγόρα Βατίου, ενώ είχε περάσει για ενάμιση χρόνο από τον Ορφέα.

Ο Διακοηλίας έλαβε μέρος στις πρώτες δύο προπονήσεις της εβδομάδας, άρεσε στον Ανδρέα Βλασσόπουλο και από χθες είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της ομάδας. Αντίθετα, από τον Ηρακλή αποχώρησε ο Ανδρέας Παντελίδης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό, προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Κάρπαθο, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ποσειδώνα με την προσδοκία να κατακτήσουν επιτέλους τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα των τελευταίων προπονήσεων κάνει τον Ανδρέα Βλασσόπουλο αρκετά αισιόδοξο, καθώς οι απουσίες έχουν περιοριστεί, ενώ σε φάση επιστροφής βρίσκονται οι τραυματίες. Ο Γιάννης Τσούφιος, ο οποίος αντιμετώπισε για αρκετές εβδομάδες πρόβλημα στο γόνατο, άρχισε να δουλεύει ατομικά, ενώ σε ρυθμούς μπαίνει ο Σταύρος Γιαννακόπουλος, που συγκεντρώνει πιθανότητες να μπει στην αποστολή.