Παρουσίαση διηγημάτων: Ιστορίες από τα  Δωδεκάνησα

Tο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 8.00 μμ οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΡΕΤΤΑ και το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ”  παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2016 που έγραψαν οι Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα, Χαρούλα Αλαφάκη, Ραφαέλικα Γεωργαλλή, Σταυρούλα Γεωργοπαπαδάκου, Σπύρος Γιαννίκος, Πηγή Γρύλλη, Κωνσταντίνος Ζανίδης, Χασάν Καϊλή, Μαρία Καλλιμουράτογλου, Αλεξάνδρα Καρυπίδου, Ανδριανή Κισσάβου, Μιχάλης Κοντορίνης, Δημήτρης Λαδικός, Αντώνιος Μαρίνος, Φερενίκη Μιχαηλίδη, Γεωργία Νεοχωρίδου, Μαριάννα Νικολάου, Μίκα Ντάκα, Μαίρη Παναγιώτου, Αλιέ Πέμπε, Ευαγγελία Πέτα, Αργυρούλα Σκουμιού, Σπύρος Στογιάννης, Γιώργος Ταρασλιάς, Καλλιόπη Χρήστου

Θα μιλήσουν οι συγγραφείς και ο εκδότης Μάριος Βερέττας

Μετά από τρία χρόνια έκδοσης πρωτότυπων διηγημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα, φτάσαμε αισίως στον τέταρτο τόμο. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει ερωτικά, ιστορικά, αστυνομικά, φανταστικά και άλλα διηγήματα, όλα καλογραμμένα και ενδιαφέροντα.

Το ανθολόγιό μας αποτελεί κάθε χρόνο ένα λογοτεχνικό φυτώριο, που αποβλέπει να προσφέρει την ευκαιρία σε αξιόλογα διηγήματα να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Κριτήρια μας είναι η πρωτοτυπία του κειμένου, η σαφήνεια του λόγου, η καλή σύνταξη, η σωστή ορθογραφία και η πλοκή τοποθετημένη οπωσδήποτε στα Δωδεκάνησα.

Στην παρουσίαση του τόμου το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους Δωδεκανήσιους συγγραφείς αλλά και άλλους φίλους της Δωδεκανήσου, και να ανταλλάξει σκέψεις, απόψεις και προτάσεις μαζί τους.

Χορηγός Επικοινωνίας Ραδιόφωνο Λυχνάρι