Χρυσά μετάλλια για Ροδίτες στην Ιππασία

Σημαντική είναι η ανάπτυξη της ιππασίας στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια, κι αυτό πια είναι εμφανές από τις διακρίσεις των αθλητών  και των αθλητριών μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ένα απ’ αυτά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων όπου πήραν μέρος δύο αθλητές από την Ιππική Σχολή Ιαλυσού. Ο αγώνας αυτός αφορούσε την ιππική αντοχή με έντονο συναγωνισμό και μια δύσκολη διαδρομή, η οποία δε στάθηκε εμπόδιο για να έρθουν τα μετάλλια στους Ροδίτες.

Οι Μιχάλης Χατήρης και Κατερίνα Παπασάββα με την προπονήτριά τους, Μαρία ΧατζηβασιλείουΟι Μιχάλης Χατήρης και Κατερίνα Παπασάββα με την προπονήτριά τους, Μαρία Χατζηβασιλείου


Ο Μιχάλης Χατήρης με τον ίππο FANCO ήταν 1ος στα 40χλμ. όπως και η Κατερίνα Παπασάββα με τον ίππο ΝΕΦΕΛΗ στα 60χλμ.
Οι δύο αυτοί αθλητές προπονούνται με τη Μαρία Χατζηβασιλείου, και το γεγονός ότι ανήκουν στην κατηγορία εφήβων δείχνει ότι μπορούν στο μέλλον να έχουν ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες.

Η Ιππική Σχολή Ιαλυσού θέλει να ευχαριστήσει αυτούς που τη στηρίζουν για τις επιτυχίες και είναι οι BLUE STAR, Πολωνιάτισσα, Ζαχαράκης Δημήτριος Olympian Horse και ο Δήμος Ροδίων.