Νικητής Αντίμαχος με …ένα πόδι και δύο γάντια

Νικητής Αντίμαχος  με …ένα πόδι και δύο γάντια

Νικητής Αντίμαχος με …ένα πόδι και δύο γάντια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Ο Θωνιάτης εκτελούσε μπροστά, ο Μιχαλάκης έπιανε πίσω και οι Κώοι πέρασαν με νίκη 0-3 από την έδρα της Δόξας Ψίνθου

ΨΙΝΘΟΣ
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries «σκαρφάλωσε» ο Αντίμαχος, χάρη στο χθεσινό νικηφόρο πέρασμά του από την έδρα της Δόξας Ψίνθου με 3-0. Οι δύο ομάδες, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο τελευταίου παιχνιδιού της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, με τους Κώους να εμφανίζονται πιο αποτελεσματικοί, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον Θωνιάτη, καθώς και τον τερματοφύλακα Μιχαλάκη.


Η πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα ανήκε στο Δόξα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ο Λυριστής απείλησε με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε ετοιμότητα. Μετά το δεκάλεπτο ο Αντίμαχος ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο και στο 14’ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Ατσαλάκη από τα δεξιά, ο Θωνιάτης υποδέχθηκε την μπάλα και με άψογο πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ηλία.

Η αντίδραση των γηπεδούχων μεταφράστηκε σε δύο καλές ευκαιρίες στο 14’ και στο 16’, ωστόσο ούτε ο Λυριστής κατάφερε να αξιοποιήσει, ελέω Μιχαλάκη, την κάθετη πάσα του Στελλά, ούτε ο Χατζηνικόλας να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Στο 26’ ήταν η σειρά του Ηλία να αποκρούσει το σουτ του Χατζησουλεϊμάν έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 35’ η Δόξα έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Το ανάποδο ψαλίδι του Τσοπάνογλου, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Ορφανός Β. από τα δεξιά, ήταν καταπληκτικό, ωστόσο τέτοια ήταν και η απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μία αντεπίθεση των Κώων στο 44’ έγειρε την πλάστιγγα αποφασιστικά προς το μέρος τους. Ο Βλαντιμίροφ είδε την κίνηση του Θωνιάτη στην πλάτη της άμυνας και του πέρασε την μπάλα, ο Θωνιάτης την έστρωσε στον Πη κι εκείνος έκανε το 0-2 με πλασέ. Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα την εγκυρότητα του τέρματος, διαμαρτυρόμενοι για οφσάιντ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με το δυνατό σουτ του Θωνιάτη στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηλία.
Στην επανάληψη η Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πιέσει, ενώ ο Αντίμαχος εστίασε στη σωστή διαχείριση του προβαδίσματός του, προσπαθώντας να «κλειδώσει» τη νίκη μέσα από αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές τους, όμως έπεσαν πάνω στον σταθερότατο Μιχαλάκη.

Ο επίλογος του ματς γράφτηκε στο 81’. Ο Μπεκιρλάρι κινήθηκε στα δεξιά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον Θωνιάτη και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον Ηλία, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπάρταλης, με βοηθούς τους Τσέτσο και Διακοφιλιππή.

Οι συνθέσεις:
Δόξα Ψ.:
Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Χατζηνικόλας (46΄ Ορφανός Χ.), Μέντος (86΄ Κοσκινιώτης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου, Κουνελλές (64΄ Τσούλλος), Λυριστής.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Μποϊλής Μ. (78΄ Καράλιαμης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτήρι, Κατσαρός (67΄ Ζιώγας), Ατσαλάκης (55΄ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.