Ηχηρό μήνυμα επιστροφής από τον Διγενή

Ηχηρό μήνυμα  επιστροφής από τον Διγενή

Ηχηρό μήνυμα επιστροφής από τον Διγενή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 365 ΦΟΡΕΣ

Όντας καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Χάρη Κατσούλη, οι Κοσκινιάτες επιβλήθηκαν του Ηρακλή Λάρδου με 3-1 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος»

Κοσκινού
Τη θέλησή του να αλλάξει επίπεδο και να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο της Α’ κατηγορίας διατράνωσε χθες, μέσω του αγώνα του κυπέλλου με τον Ηρακλή Λάρδου, ο Διγενής, κερδίζοντας την πρόκριση με νίκη 3-1.

Οι Κοσκινιάτες μπήκαν στο παιχνίδι ζωηρά και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Κατσούλης αξιοποίησε με έξοχο πλασέ την κάθετη μπαλιά του Πλαγγέντη. Η φάση του γκολ σηματοδοτεί τη στιγμή της αφύπνισης του Ηρακλή (τον κόουτσαρε για πρώτη φορά ο Στάθης Φαρμακίδης), που έφερε την μπάλα στα πόδια του κι αφού πίεσε, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, στο 31’ ισοφάρισε, χάρη στην ωραία κεφαλιά που έπιασε ο Ταγκάεφ μετά από σέντρα του Μπενούρ από τα δεξιά. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με γκολ του Διγενή. Ήταν το 53’, όταν μετά από φάουλ του Αμπελά ο Καντιμοίρης πρόλαβε μεν με δυναμική έξοδο την κεφαλιά του Τριπολίτη, όχι όμως και τη δεύτερη, έξυπνη ψηλοκρεμαστή, που επιχείρησε ο Κατσούλης μέσα από τη μεγάλη περιοχή μόλις είδε την μπάλα να έρχεται πάνω του μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Το δεύτερο γκολ αποδείχθηκε καταλυτικό, αφ’ ενός διότι ο Διγενής τιθάσευσε τον ενθουσιασμό του διαχειριζόμενος το προβάδισμά του με ωριμότητα και σωστή αμυντική συμπεριφορά, αφ’ ετέρου δε επειδή ο Ηρακλής έδειξε να απογοητεύεται, να κουράζεται νωρίς και να μην βρίσκει τον τρόπο να απειλήσει.

Εν τέλει, η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς «κλείδωσε» τη νίκη με μία ιδανικά εκτελεσμένη αντεπίθεση στο 81’. Ο Αμπελάς έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Χουτεσιώτη, εκείνος νίκησε στο σπριντ τον Ζερβό και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ από θέση τετ α τετ.
Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς ήταν ο αριθμός των αγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών. Στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Διακάκη και μετά από υπόδειξη του βοηθού Σταυρούλια, ο Καλοπήτας του Ηρακλή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα τον ακολούθησε ο Παπασταμάτης του Διγενή, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Μπάρδη.

Οι συνθέσεις:
Διγενής: Νικολέττος, Μοσκιού, Κώτης, Παπασταμάτης, Ζαχαρίας, Μικκιού, Αμπελάς (90’ Μάνο), Χουτεσιώτης, Πλαγγέντης, Κατσούλης (85’ Διακάκης), Τριπολίτης (72’ Κατοκιτίδης)
Ηρακλής Λ.: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι. (91’ Καφάλας), Ζερβός, Καλοπήτας, Καμμάς (46’ Φάκκας), Μπιγκό (85’ Καπιώτης), Στογιανόβ, Μπάρδης, Ευαγγελίδης Στ., Ταγκάεφ, Μπενούρ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.