Φιλανθρωπική εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στην Ιαλυσό

Φιλανθρωπική εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στην Ιαλυσό

Φιλανθρωπική εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στην Ιαλυσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 357 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο την άμεση στήριξη συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη, διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή στην Ιαλυσό, φιλανθρωπική εκδήλωση από την παιδική ομάδα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού, με την ευκαιρία του εορτασμού του Ταξιάρχου Μιχαήλ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει, το Παιδικό Τμήμα του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Αμπερνάλλι” της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής και η Παιδική Ομάδα της Σχολής Χορού της κας Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα Μιρόσεβιτς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ροδίνι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 το απόγευμα. Η είσοδος για την εκδήλωση θα γίνεται με κουπόνι ενίσχυσης αξίας 5€. Για την ενίσχυση της προσπάθειας μας, έχουμε δημιουργήσει μία λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα. Κάθε λαχνός κοστίζει 1€ και η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου μετά το τέλος της εκδήλωσης. Για την μετακίνηση όσων δεν διαθέτουν όχημα προς και από το Ροδίνι θα υπάρχει δωρεάν πούλμαν από την Ιαλυσό (απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή στον π. Κωνσταντίνο).

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας