Άνοιγμα στη νέα γενιά από τη Ρόδο

Άνοιγμα στη νέα γενιά από τη Ρόδο

Άνοιγμα στη νέα γενιά από τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Μαθητική εξέδρα, η οποία θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό, δημιουργούν τα «ελάφια». Με φανελάκια της εκδήλωσης «Ρόδος για τη Ζωή» θα μπουν οι ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό Στάδιο. Εκτός θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο τρα

Άνοιγμα στη νέα γενιά επιχειρεί η Ρόδος, μέσα από την υλοποίηση της ιδέας για τη δημιουργία μαθητικής εξέδρας. Όπως ανακοινώθηκε χθες από το σύλλογο, σε κάθε παιχνίδι, οι μαθητές οποιουδήποτε Δημοτικού Σχολείου ή Γυμνασίου εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται δωρεάν εισιτήρια για τη θύρα 3. Το πρώτο σχολείο που θα βρεθεί την Κυριακής το γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα είναι το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου.

Όσοι διευθυντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα παιχνίδια εντός έδρας, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6944850504.

Η Ρόδος για τη Ζωή

Έμπρακτα θα στηρίξουν τα «ελάφια» τον αγώνα «Η Ρόδος για τη Ζωή». Η διοίκηση του συλλόγου αγόρασε μπλουζάκια της διοργάνωσης, τα οποία και θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Τα «ελάφια» υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους την απόφασή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις, υπενθυμίζοντας πως παραμένουν υποστηρικτές της ΕΥΘΥΤΑ.

Προετοιμασία χωρίς απρόοπτα

Στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα, ενώ σε χαλαρότερους ρυθμούς προπονήθηκε ο Χρήστος Αμανατίδης. Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του την τακτική του αγώνα που περιμένει μεθαύριο τη Ρόδο, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό.

Ευχαριστίες στον Γιάννη Αμοργινό

Η διοίκηση της Ρόδου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον επιχειρηματία Γιάννη Αμοργινό για τη στήριξη και τη συμπαράσταση στην ομάδα. Επιπλέον, τον ευχαριστεί δημόσια για το δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή των «ελαφιών» σε πολυτελές εστιατόριο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Τριγλία Ραφήνας.

Νέος υπεύθυνος του γραφείου Τύπου

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος είναι από χθες ο νέος υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των «ελαφιών».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης