Αντίμαχος: Περίμενε να κουραστεί ο Αστέρας Μασσάρων και νίκησε άνετα

Αντίμαχος: Περίμενε να κουραστεί ο Αστέρας Μασσάρων και νίκησε άνετα

Αντίμαχος: Περίμενε να κουραστεί ο Αστέρας Μασσάρων και νίκησε άνετα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» η ομάδα της Κω το παιχνίδι

Είναι που είναι ισχυρός στην έδρα του, είχε να αντιμετωπίσει κι έναν εξουθενωμένο αντίπαλο, οπότε το 3-0, με το οποίο επιβλήθηκε χθες ο Αντίμαχος του Αστέρα Μασσάρων για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, μοιάζει φυσιολογικό.

Για την ομάδα του Σάββα Σταυρίδη τα πράγματα ήταν εξαρχής δύσκολα, καθώς μία μέρα νωρίτερα κατέβαλε υπερπροσπάθεια στο εξ αναβολής ματς με τη Δόξα Καρδάμαινας, κυνηγώντας-εν τέλει αποτελεσματικά- μέχρι τη λήξη την ισοφάριση.

Ο Αστέρας άντεξε για ένα ημίχρονο, αντιμετωπίζοντας τις προσπάθειες του νευρικού Αντίμαχου να αξιοποιήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων με σωστό ανασταλτικό παιχνίδι, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Το πρώτο μέρος ήταν συνολικά μέτριο και δεν πρόσφερε συγκινήσεις.

Στην ανάπαυλα οι Κώοι καθάρισαν το μυαλό τους και από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης έβαλαν την μπάλα κάτω, «διάβασαν» καλύτερα το ματς και εκμεταλλευόμενοι την κόπωση που άρχισε να εμφανίζει ο Αστέρας, έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση.

Στο 58’, ο Χατζησουλεϊμάν κέρδισε πέναλτι από τον Δημητριάδη, με τον Πη να το εκτελεί ψύχραιμα (1-0), στο 70’ ο Μπεκιρλάρι δέχθηκε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας από τον Χατζησουλεϊμάν και με πλασέ «έγραψε» το 2-0, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε με τον ίδιο τρόπο στο 72’ το τελικό 3-0.

Με τη χθεσινή νίκη του, ο Αντίμαχος έφτασε στους 16 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Φοίβο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φραγκιαδάκης, με βοηθούς τους Στάμο και Κρίλογλου.

Οι συνθέσεις:
Αντίμαχος: Mιχαλάκης, Μποϊλής (80΄ Μπίλλης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτήρι, Ζιώγας (80΄ Ανδρογιώργης), Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου (74΄ Κατσαρός)
Αστέρας Μασσάρων: Mήλιος, Διονυσακόπουλος (73΄ Λούππος), Κιλασίν Χ. , Κιλασίν Ε. , Μπαϊρακτάρης, Κώστας (61' Μαυριός), Δημητριάδης, Καρπαθάκης, Λερογιάννης (73΄ Φωτάρας), Μίρτσεβ, Βακιάνης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.