Ν. Σαντορινιός: «Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών»

Σε δήλωσή του ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβω την θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Οι αρμοδιότητες του Υφυπουργείου θα είναι, κατά κύριο λόγο, τα θέματα των νησιών και η χάραξη νησιωτικής πολιτικής- ένα νέο χαρτοφυλάκιο που ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, με την σύστασή του, αποδεικνύουν την ιδιαίτερη βαρύτητα που δείχνουν για μας τους νησιώτες.

Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών και το έργο του Υφυπουργείου να συμβάλλει στην ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία που πρόκειται να έχουμε με τον Υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο θεωρώ έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό.

Ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και υπόσχομαι, σαν νησιώτης και εγώ, να καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις ανάγκες των νησιωτών. Το έργο είναι δύσκολο αλλά με την βοήθεια όλων σας, πιστεύω ότι οι νησιωτικές πολιτικές, θα πάψουν να είναι ένα ευχολόγιο και θα μετατραπούν σε ουσιαστικές πολιτικές πράξεις».