Μια 25χρονη από την Κω στους 100 πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες της Αυστραλίας

Στη λίστα Young Rich List 2016 με τους 100 πλουσιότερους επιχειρηματίες της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών οι οποίοι έχουν αποκτήσει το πλούτο τους αποκλειστικά μέσα από τη δουλειά τους (δεν έχουν δηλαδή κληρονομήσει τις περιουσίες τους από τις οικογένειές τους) συγκαταλέγεται η 25χρονη, διεθνούς φήμης, γυμνάστρια Kayla Itsines, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Business Review Weekly».

H ελληνικής καταγωγής Kayla (από την Κω) -η οποία με τον 24χρονο σύντροφο και συνέταιρο της Tobi Pearce, κατέκτησαν την 51η θέση με περιουσία ύψους $46 εκατομμυρίων-, είναι οι μοναδικοί νικητές από τη Νότια Αυστραλία και, μάλιστα, είναι το νεαρότερο σε ηλικία ζευγάρι της συγκεκριμένης λίστας.

Η γυμνάστρια -μια από τις μόλις οκτώ γυναίκες της λίστας των νεαρών πλουσίων-, παρακολούθησε μαθήματα Φυσικής Αγωγής στην Αδελαΐδα και μέσα σε οκτώ χρόνια «έκτισε» την αυτοκρατορία της δημιουργώντας τον δικό της οδηγό άθλησης και διατροφής με τον τίτλο «Bikini Body Guides» και τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να είναι υγιείς, δυνατές και σε φόρμα, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και άσκησης» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπουμε τις φωτογραφίες «μεταμόρφωσης» των γυναικών που ακολουθούν το πρόγραμμά μας», συμπλήρωσε ο Tobi Pearce.

Σήμερα, η Itsines έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram και 7,2 εκατομμύρια στο Facebook και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί ταξίδια στην Ευρώπη, τις HΠΑ και την Αυστραλία, όπου διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις προκειμένου να συναντηθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να γυμναστεί μαζί τους.