Να δείξει πως είναι Ρόδος, εντός κι εκτός!

Μ’ ένα γερό τεστ, το οποίο θα τη βοηθήσει να «φωτίσει», καταρχήν στα δικά της μάτια, τις πραγματικές της δυνατότητες και ακολούθως να προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τους ρεαλιστικούς στόχους που μπορεί να θέσει για τη συνέχεια της χρονιάς, μοιάζει για τη Ρόδο το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

 Η ομάδα της Νίκαιας είναι από τις καλές και φιλόδοξες της κατηγορίας, όπως επιβεβαιώνουν η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται και ο ένας βαθμός που τη χωρίζει από την κορυφή, συνεπώς αν η Ρόδος φτάσει στη νίκη, πόσω δε μάλλον αν τη συνδυάσει με μία πειστική εμφάνιση, θα έχει κάνει το πρώτο σημαντικό από τα βήματα που θα της επιτρέψουν να παραμείνει τον Ιανουάριο κοντά στις πρώτες θέσεις, ώστε να αξιοποιήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να παίξει τα ρέστα της στο δεύτερο γύρο.

 Η προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα στο βοηθητικό, με κάποια μικροπροβλήματα της τελευταίας στιγμής να αναγκάζουν τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη να αφήσει τη συμπλήρωση της δεκαοκτάδας για την τελευταία στιγμή.

Η συμμετοχή του Κωνσταντίνου παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ μικροενοχλήσεις, που σε πρώτη φάση δεν εμπνέουν ανησυχίες, αισθάνονται οι Τάντιτς, Αμανατίδης και Τζιβίλογλου.

 Ο αγώνας ξεκινάει στις 3 το απόγευμα και οι άνθρωποι της Ρόδου ελπίζουν, πως οι εκκλήσεις τους στους φιλάθλους θα πιάσουν τόπο και οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου θα φιλοξενήσουν περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά φέτος.

 Υπενθυμίζεται, πως σήμερα θα λειτουργήσει  για πρώτη φορά η μαθητική εξέδρα, με τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου της Ρόδου να έχουν την τιμητική τους (θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 3).

Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα μπουν στο γήπεδο φορώντας τα μπλουζάκια της κοινωνικής δράσης «Ρόδος για τη Ζωή».    

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Φώτης Ντάουλας από την Αθήνα, βοηθοί οι συντοπίτες του Νότης Κουτσόγιαννος και Δημήτρης Σαμοΐλης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Χατζής από τη Δυτική Αττική.

Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Χρυσόστομος Ψέλλας, με τον Σπύρο Κόκκινο να είναι ο υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας.