Οι "SAVE AN ANGEL" ανέλαβαν να καλύψουν τη θεραπεία του μικρού Μανώλη

Οι "SAVE AN ANGEL" ανέλαβαν να καλύψουν τη θεραπεία του μικρού Μανώλη

Οι "SAVE AN ANGEL" ανέλαβαν να καλύψουν τη θεραπεία του μικρού Μανώλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3887 ΦΟΡΕΣ

Συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας

Δεκάδες συνάνθρωποί μας κατέθεσαν ότι μπόρεσαν από το υστέρημά τους, προκειμένου να γίνει καλά ο μικρός Μανώλης Σπυράκης από τη Ρόδο ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρή ασθένεια σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ακαριαία ήταν η αντίδραση και του μή κερδοσκοπικού οργανισμού "Save an Angel" που με ανακοίνωσή του απόψε, επισήμανε ότι αναλαμβάνει εξολοκλήρου το βασικό κόστος των 7.000 ευρώ που απαιτείται για την κάλυψη της εξειδικευμένης θεραπείας.

Η μητέρα του και οι συγγενείς του, ευχαρίστησαν μιλώντας με συμπατριώτες μας, όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθούν για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και να μπορέσει ο μικρός Μανώλης να δώσει με επιτυχία τη δική του μάχη.

Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο Γυμνασιάρχης κος Βασίλης Καλαποδάκης, επισήμανε ότι το κόστος που απαιτείται για την εξειδικευμένη θεραπεία του είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και για τον λόγο αυτό γίνεται έκκληση για να βοηθήσουν όσοι μπορούν.

Ο μικρός Μανώλης πάσχει από νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και από τις 2/2/16 υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στο ογκολογικό τμήμα του “Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”.

Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, τώρα χρειάζεται μια εξειδικευμένη ακτινοθεραπεία που γίνεται μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το κόστος της υπολογίζεται στα 7.000€ ποσό που επιχειρεί να συγκεντρώσει τώρα η οικογένεια.

Για όποιον έχει την δυνατότητα και τη θέληση να καταβάλλει ότι μπορεί και να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή ο λογαριασμός κατάθεσης είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 46170969847

ΝΟΥΧΑΪ ΤΑΤΙΑΝΑ – ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ»

Η ανακοίνωση των Save an Angel

Μετα απο ΕΚΤΑΚΟ Δ.Σ.εντος του σαβατοκυριακου ο συλλογος μας αποφασισε να καλυψει το ποσο των 7,000 ευρω που απαιτουνται για την θεραπεια του μαθητη Γυμνασιου Μανωλη Σπυρακη,που πασχει απο νευροενδοκρινη ογκο (σπανια περιπτωση καρκινου)και χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας.

Μετα απο ενα χρονο θεραπειας τωρα χρειαζεται μια εξειδικευμενη ακτινοθεραπεια που γινεται μονο σε ιδιωτικο νοσοκομειο.Για λογους ταξεως θα θελαμε να αναφερουμε οτι εχουμε στην κατοχη μας εγγραφα δημοσιων φορεων που πιστοποιουν τα παραπανω και ειναι στη διαθεση,οποιου μας τα ζητησει. ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Με εκτιμηση
Δ.Σ Save an Angel

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου