Έσοδα απο εκδήλωση στον σύλλογο δωρεάς μαλλιών

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε το κομμωτήριο Sotiris Vasilas Hair Art Studio, που παροτρύνει συμπολίτισσές μας να κουρευτούν σε πολύ ειδικές τιμές, και τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο Δωρεάς Μαλλιών (Donate Hair).

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στον χώρο του κομμωτηρίου Sotiris Vasilas Hair Art Studio απο τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα. Ο Σύλλογος στον οποίο θα δοθούν τα χρήματα, προσφέρει σε παιδιά με αλωπεκία ή πάσχοντα απο καρκίνο περούκες, από μαλλιά που δωρίζουν οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσές μας σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από το εξωτερικό, έχει έρθει και στη χώρα μας, και λειτουργεί επίσημα από τον Σεπτέμβριο του 2015. Μάλιστα, την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 έως και Ιούλιος 2016, συλλέχθηκαν περισσότερες από 7.000 κοτσίδες, που θα μετατραπούν σε περούκες. Για τον λόγο αυτό, υπάρχει ανάγκη να συλλεχθούν χρήματα για τον σύλλογο Donate Hair, αφού το κόστος δημιουργίας της κάθε περούκας ανέρχεται στα 180 ευρώ.

Η συλλογή χρημάτων λοιπόν για τον σύλλογο που προσφέρει περούκες στα παιδιά με αλωπεκία ή πάσχοντα απο καρκίνο, είναι ιδιαίτερα σημαντική!
Δείξτε την αγάπη σας και κλείστε και εσείς ραντεβού στο κομμωτήριο Sotiris Vasilas Hair Art Studio στις 14 Νοεμβρίου.

Για ραντεβού και πληροφορίες: 2241077555
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια σχετικά με τη Δωρεά Μαλλιών ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα του συλλόγου  http://www.donatehair.gr/ ή και στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/DonateHairGreece