Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στη Σύμη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις 6.11.2016 περιόδευσε στο νησί της Σύμης, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού κ. Παπακαλοδούκα για ζητήματα που αφορούν αρμοδιότητές του και τα προβλήματα της περιοχής.

Το πρωί της ίδιας ημέρας μετέβη στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Πανορμίτη Σύμης, όπου πραγματοποιούνται από τις 1 έως τις 13.11.2016 θρησκευτικές - εορταστικές και πνευματικές εκδηλώσεις και είχε συνάντηση με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης κ.κ. Χρυσόστομο, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας και τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στους ιερούς ναούς του νησιού.

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου και στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχαγγέλλου Μιχαήλ, επισκέφθηκε στις 7.11.2016 το Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας της Ρόδου (Κ.Ε.Δ.Α./Ρόδου). Παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη της αεροπορίας μας, των οποίων την προσφορά εξήρε.

Επίσης ευχαρίστησε για τη συνεργασία και για τη μεγάλη τους προσφορά στην πατρίδα. Ο κ. Χ. Κόκκινος θα μεταβεί υπηρεσιακά στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.