Αλλαγή ρόλων στον Ηρακλή  και «γκάζια» στους παίκτες

Τον τρόπο, που θα μπορούσε να οδηγήσει στο γύρισμα του διακόπτη και στην επαναφορά της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών, αναζήτησε η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών. Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Κλεάνθη έμοιαζε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του προβληματισμού και κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για αποφάσεις, καταρχήν προκειμένου να αλλάξει το κλίμα.

 Στο πλαίσιο αυτό, οι παράγοντες των «ροπαλοφόρων» αποφάσισαν να επαναφέρουν τον Ανδρέα Βλασσόπουλο στο περσινό του πόστο, αυτό του τεχνικού διευθυντή και να αναθέσουν την ευθύνη για τη προετοιμασία και την καθοδήγηση της ομάδας στον πρώην προπονητή της Δόξας Ψίνθου, του Κλεάνθη, αλλά και των υποδομών του δικού τους συλλόγου, Γιώργο Σαββιδάκη.

 Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, ενώ πριν από την έναρξή της, οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν την επίσκεψη του προέδρου Βασίλη Παπακωνσταντή και των συνεργατών του. Οι παρατηρήσεις που άκουσαν ήταν δριμύτατες, με τους ανθρώπους της διοίκησης να θέτουν τους πάντες προ των ευθυνών τους και να ζητούν την άμεση μεταμόρφωση της εικόνας του Ηρακλή.

Ευχές στον Γιώργο Μπιλιά
 Το ομορφότερο και πλέον πολύτιμο δώρο της ζωής του δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Μπιλιάς, καθώς η σύζυγός του Βούλα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. Από τη διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:   

 «H διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές θέλουν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη τους Γιώργο Μπιλιά για τα δίδυμα αγοράκια που έφερε στην ζωή η σύζυγός του Βούλα . Ευχόμαστε η κάθε μέρα που θα ξημερώνει για τα παιδάκια σας να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία.»

Ο Γιώργος Σαββιδάκης θα καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή Μ.Ο Γιώργος Σαββιδάκης θα καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή Μ.