Έκκληση του ΠΣΠΠ στα μέλη του για συμμετοχή

Έκκληση να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή τους και να δώσουν το παρών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Νοεμβρίου, κατά την οποία θα ληφθεί απόφαση για την εναρμόνιση του καταστατικού, απευθύνει η διοίκηση του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου στα μέλη του τελευταίου.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνεται ο κίνδυνος να απειληθεί η ίδια η ύπαρξη του Συνδέσμου στην περίπτωση που το καταστατικό δεν εναρμονιστεί έγκαιρα:

  «Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου για την εναρμόνιση του καταστατικού μας με εκείνο της ομοσπονδίας. Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του συνδέσμου μας (παλιά γραφεία ΕΠΣΔ) και όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να δηλώσουν παρών, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία και να μην χρειαστεί επαναληπτική.

Σε διαφορετική περίπτωση, δυστυχώς ο σύνδεσμος θα παραμείνει μετέωρος και όλοι μαζί θα υποχρεωθούμε να εγγραφούμε μέλη σε όμορους συνδέσμους για να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις σε ότι μας απασχολεί.

Το διοικητικό συμβούλιο είναι στην διάθεση όλων των μελών αλλά και οι συνάδελφοι πρέπει να ανταποκρίνονται στις ελάχιστες υποχρεώσεις τους που όμως είναι σημαντικές για να υφίσταται ο σύνδεσμος ζωντανός και δημιουργικός. Εκτός ημερησίας θα ζητηθεί και το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου, το οποίο είναι θέση του Δ.Σ. αλλά το έχουν επισημάνει και αρκετά μέλη μας.
Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού.»