Ανακοίνωση ‘Ιδρυσης ΕΣΠΕΕΡ

Από την Ένωση Στρατιωτικών Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) είναι πλέον γεγονός, ιδρύθηκε!


Με την υπ’ αρίθμ. διαταγή 189/2016 του Ειρηνοδικείου Ρόδου, μας αναγνωρίζει ως νόμιμο Σωματείο, όπου η συγκρότηση και η λειτουργία του διέπεται από τις διατάξεις εγκεκριμένου καταστατικού, καθώς και του άρθρου 30Γ του ν. 1264/1982, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 50 του ν. 4407/2016, καθώς και τις διατάξεις των άρθρων 78 ως 107 του Αστικού Κώδικα πέρι ίδρυσης σωματείων.

Τώρα, έχουμε τη δύναμη με την ενότητα την ΚΑΛΗ συλλογικότητα και τους αγώνες μας να αντισταθούμε, να παλέψουμε οργανωμένα, για τα δίκαιη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Οι ίδιες οι εξελίξεις, οι περικοπές μισθών και επιδομάτων στο προσωπικό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας αλλά και αυτά που έρχονται, μας οδήγησαν στο να οργανωθούμε για να τα αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ μαζί, γιατί σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανένας συνάδελφος.

Είμαστε σίγουροι ότι διαλέξαμε το σωστό δρόμο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας βγει σε καλό.
Πιστεύουμε ότι, η ύπαρξη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θα καλύψει ένα κενό που χρόνια υπήρχε στο χώρο μας, στην Ρόδο μας και στα Μικρονήσια μας. Θα λειτουργήσει σαν γέφυρα μεταξύ της στρατιωτικής αλλά και πολιτικής ηγεσίας μας και πάντα με απόλυτο σεβασμό στις αρχές του καταστατικού μας και στην ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός μας.

Ενημερώνουμε επίσης ότι, με νεότερη ανακοίνωση και στο πλαίσιο γνωριμίας με τους συναδέλφους όλων των Κλάδων – Όπλων, που υπηρετούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θα γνωστοποιηθεί τόπος, ημέρα και ώρα συνάντησης, όπου θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις προβλεπόμενες από το εγκεκριμένο καταστατικό διαδικασίες,  καθώς επίσης και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή, όσοι δεν έχουν γίνει και επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής μέλους. Δεν είναι καιρός για να είναι ο καθένας μόνος του.
Υ.Γ. Όποιος συνάδελφος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, να το κάνει μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης espeerk@gmail.com  ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook https://www.facebook.com/espeer11/

Για την Εκτελεστική
Γραμματεία
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο    Πρόεδρος      
Αθανάσιος Μακρής
Ο  Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Βάρδας».