Το Santa Run έρχεται και στο νησί της Ρόδου

Εκατοντάδες Άη Βασίληδες αναμένεται να "ξεχυθούν" στις 29 Δεκεμβρίου στο νησί της Ρόδου, αφού για πρώτη φορά διοργανώνεται και στην πόλη μας το "Santa Run".

Πρόκειται για μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη διαδρομή η οποία διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Το Santa Run ανά τον κόσμο, έχει ως σκοπό, τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους. Για τη φετινή χρονιά, τα έσοδα της εκδήλωσης πρόκειται να διατεθούν  στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Έτσι λοιπόν, όλοι οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο κέντρο της Ρόδου για καλό σκοπό, φορώντας στολές του Αγίου Βασίλη, στις 29 Δεκεμβρίου. Αφού περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Από αντίστοιχη εκδήλωση Santa Run στα ΧανιάΑπό αντίστοιχη εκδήλωση Santa Run στα Χανιά


Λίγα λόγια για το Santa Run Rhodes 2016
Το Santa Run Rhodes συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δωδεκανήσου «Μια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η Προσφορά, η Ενίσχυση της τοπικής αγοράς, αφού θα γεμίσουν οι εμπορικοί δρόμοι του νησιού, η Προβολή της Ρόδου και η Δημιουργία μιας πρωτόγνωρης χριστουγεννιάτικης γιορτής με διάθεση για ξεφάντωμα, έτσι ώστε οι κάτοικοι του νησιού να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν…διασκεδάζοντας!


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, οτι έχει γραφτεί ένα τραγούδι για το Santa Run, το οποίο μάλιστα θα τραγουδούν ο συντοπίτης μας Βαλάντης Αυγενικός μαζί με το συγκρότημα Vegas, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των ημερών!

Προσφορά-Σκοπός
Βασικός στόχος του Santa Run Rhodes είναι να υπενθυμίσει στην κοινωνία πως όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Φέτος, μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα αποδοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και φυσικά και στη Ρόδο μας.
Στη «Φλόγα» συμπαραστέκονται και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς από αυτήν την προσπάθεια.

Πλήθος κόσμου δίνει το παρών στο Santa Run ανά τον κόσμοΠλήθος κόσμου δίνει το παρών στο Santa Run ανά τον κόσμο


Συμμετοχή
Το κόστος συμμετοχής-δωρεάς στην εκδήλωση Santa Run ανέρχεται στο ποσό των 15€, ενώ για παιδιά 10 ετών και κάτω η συμμετοχή-δωρεά θα είναι 8€.
Η κάθε συμμετοχή-δωρεά συμπεριλαμβάνει:
• Στολή Άγιου Βασίλη
• Κεράσματα στη διαδρομή
• Μια δωρεάν μπύρα στο πάρτι που θα γίνει στο τέλος της διαδρομής (ισχύει
για άτομα άνω των 18 ετών)
• Δώρα και προσφορές χορηγών

Οικογενειακά Πακέτα

 

Γίνε Χορηγός
Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω του Santa Run! Γίνετε χορηγοί και προσφέρετε χαμόγελα!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χορηγίες καλέστε στο: 6946067377(Μηνατσής Γιώργος).

Γίνε Εθελοντής
Μπορείτε να προσφέρετε… βοηθώντας την ομάδα του Santa Run Rhodes!
Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα γίνετε εθελοντές καλέστε στο: 6942840069 (Αυγερινού-Παναγιώτου Αυγερινός).

Περισσότερα για την Εκδήλωση

Συγκέντρωση: Πλατεία Κύπρου
Προσέλευση: 16.30 – Εκκίνηση: 18.30
Μετά την διαδρομή μέσα στην πόλη θα ακολουθήσει μεγάλο Santa Run Party στο Barratres και στο D’ Amboise στον πεζόδρομο.
Χάρτης: Προσεχώς