Tουρνουά αεροσφαίρισης στα Δωδεκάνησα

Tουρνουά αεροσφαίρισης στα Δωδεκάνησα

Tουρνουά αεροσφαίρισης στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 310 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου με συμμετοχές μελών του συλλόγου της Κω και της Ρόδου

Μια ενδιαφέρουσα αθλητική δραστηριότητα σχετική με την αεροσφαίριση πρόκειται να διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου στην Κω αφού ο εκεί σύλλογος και αυτός της Ρόδου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά με την ονομασία «Aegean Wars».

Σκοπός είναι να γίνει θεσμός η διοργάνωση και να ασχοληθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι στα Δωδεκάνησα με το συγκεκριμένο σπορ.

Τι είναι η αεροσφαίριση
Το Airsoft ή αεροσφαίριση είναι ένα σύγχρονο σπορ που προσομοιώνει συνθήκες μάχης, ένα hobby στο οποίο οι αντίπαλοι πρέπει να “εξολοθρεύσουν” ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας ειδικά όπλα αεροσφαίρισης, τα οποία λειτουργούν με μπαταρία ή ελατήριο και εκτοξεύουν μικρές μπίλιες από πλαστικό ή οικολογικό βιοδιασπόμενο υλικό.

Οι συμμετέχοντες συχνά χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα, τα οποία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οπτικά να προσομοιώνουν τα αληθινά, καθαρά για λόγους ψυχαγωγίας και αληθοφάνειας.

Οι συμμετέχοντες επίσης χρησιμοποιούν αξεσουάρ και ρουχισμό που θα τους δώσουν τακτικό πλεονέκτημα ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκονται (δασός, πεδιάδα, κτίρια κτλ). Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ραγδαία ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλήματος στη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.

Προέλευση
Το Airsoft αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία προς το τέλος του 1970, για να παρέχει μια εναλλακτική λύση σε λάτρεις αντίγραφων όπλων επειδή οι τοπικοί νόμοι απαγόρευαν την κατοχή – εκπαίδευση και χρήση οπλισμού. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην παραγωγή των ακριβών αντιγράφων (replicas) για το κάθε όπλο.

Μέθοδοι παιχνιδιού Airsoft
Ο γενικός σκοπός είναι να χτυπηθεί ο αντίπαλος με τις πλαστικές μπίλιες “αποβάλλοντας” τον από το παιχνίδι για λίγα λεπτά. Σε αντίθεση με το Paint Ball δεν χρησιμοποιείται χρώμα πράγμα που σημαίνει πως όλα βασίζονται στην ομαδικότητα και την ειλικρίνεια των παιχτών να παραδεχτούν ότι χτυπήθηκαν και να αποχωρήσουν από τη μάχη ανάλογα με το σενάριο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”