Από το κακό στο χειρότερο ο Ηρακλής Μαριτσών

Από το κακό στο χειρότερο  ο Ηρακλής Μαριτσών

Από το κακό στο χειρότερο ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Ούτε δεκαοκτάδα δεν συμπληρώνουν οι «ροπαλοφόροι» για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεάνθη

Με αποστολή εκτάκτου ανάγκης θα παραταχθεί ο Ηρακλής Μαριτσών στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεάνθη.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, ένα ματς κόντρα στους Παραδεισιώτες για το κύπελλο θα ισοδυναμούσε για τους «ροπαλοφόρους» με μία μεγάλη πρόκληση, ωστόσο τα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε βαθμό που ακόμα και οι ίδιοι δυσκολεύονται να πιστέψουν, τοποθετούν τον αυριανό αγώνα σε δεύτερη μοίρα και μεγαλώνουν την αγωνία για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πέρα από τους βαθμούς, στο παιχνίδι με τον Άρη το περασμένο Σάββατο, ο Ηρακλής έχασε κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Πάνω που συνήλθε από τον έναν τραυματισμό, ο Νίκος Σαχίνης υπέστη έναν δεύτερο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ο Νίκος Τσαλώλης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Ευθύμης Βασιλώττος, καθώς στον αγώνα του Αρχαγγέλου δέχθηκε κλωτσιά και το πόδι του ήταν χθες πρησμένο.

Στα παραπάνω προστίθενται η ανετοιμότητα του Σταύρου Γιαννακόπουλου (προπονείται ατομικά), η απουσία του Γιώργου Γιαννακόπουλου στην Αθήνα, καθώς και η απουσία του Βασίλη Παναγιώτου από τη χθεσινή προπόνηση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη διοίκηση αδικαιολόγητη. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Ηρακλής δεν μπορεί να συμπληρώσει για το αυριανό ματς με τον Κλεάνθη δεκαοκτάδα, τη στιγμή που στο πρωτάθλημα ακολουθεί μία σειρά εξαιρετικά κρίσιμων παιχνιδιών.

Μετά το εξαιρετικά δύσκολο ματς με το Διαγόρα στα Μαριτσά, οι «ροπαλοφόροι» θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τους Ηρακλή Λάρδου (εντός), Διαγόρα Βατίου (εκτός) Δόξα Ψίνθου (εντός) και Αστέρα Μασσάρων (εκτός). Πρόκειται για αγώνες μέσα από τους οποίους οι Μαριτσενοί θα αναζητήσουν το μέγιστο, ώστε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, να βελτιώσουν την προοπτική τους στο πρωτάθλημα και να ψάξουν με καθαρότερο μυαλό και μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, τη μεταγραφική αγορά τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα