Στο Εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ η Μαρία Αγγέλου

Η Μαρία Αγγέλου, σύνεδρος εκ θέσεως στο 3ο συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συμμετείχε και αυτή τη φορά ως υποψήφια για το Εθνικό Συμβούλιο και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Σε δηλώσεις της είπε τα εξής:
«Πραγματικά τα αποτελέσματα αυτά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου. Οι σύνεδροι, φίλοι και  συνεργάτες πια οι περισσότεροι μετά από τόσα χρόνια, με εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους χαρίζοντας μου την 1η θέση μεταξύ των γυναικών των 12 περιφερειών και την 14η στην γενική κατάταξη.

Η αναγνώριση του αγώνα μου είναι πραγματικά μια δικαίωση. Πέρα όμως από την περηφάνια που με γεμίζει, αυξάνει και το μέγεθος της ευθύνης.
Στόχος μου, πιο ώριμη πια πολιτικά, σε αυτή τη δεύτερη θητεία μου στο Εθνικό μας Συμβούλιο, να είμαι η φωνή και τα αυτιά σας. Να ασκώ γόνιμη κριτική χωρίς όμως να μασώ τα λόγια μου. Να διεκδικώ για όλους εμάς και να προστατεύω  τις κοινές αρχές μας.

Για όλα αυτά σας χρειάζομαι δίπλα μου όλους. Συμπαραστάτες κι αρωγούς. Εκλεγμένους στο Εθνικό Συμβούλιο και μη. Η πρωτιά αυτή είναι και δική σας. Κυρίως δική σας και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτή την τιμή που μου κάνατε!
Θα ήθελα κλείνοντας να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες Νεκτάριο Πολίτη και Γιώργο Παλαπουγιουκ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην πρώτη τους αυτή θητεία»