Υποψήφιος και ο Σάββας Καραπατάνης

Υποψήφιος και ο Σάββας Καραπατάνης

Υποψήφιος και ο Σάββας Καραπατάνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 623 ΦΟΡΕΣ

Για την προεδρία της ΝΟΔΕ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Ο γνωστός γιατρός μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Ένα αξιόλογο στέλεχος, που έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία και έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις στην τοπική κοινωνία, θα διεκδικήσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας: Πρόκειται για τον γνωστό γιατρό κ. Σάββα Καραταπάνη, που μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του. Ο κ. Σάββας Καραταπάνης, γιατρός αναισθησιολόγος, είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Νότιας Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, έχει διατελέσει πρόεδρος στο δ.σ. των Νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου, δημοτικός σύμβουλος Νότιας Ρόδου και είναι επίσης επικεφαλής γιατρός σε μια από τις πιο νευραλγικές μάχιμες θέσεις, αυτήν του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας. Ο κ. Καραταπάνης, θεωρείται από τα αξιόλογα ανερχόμενα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας και συγκεντρώνει μεταξύ των άλλων πολλά πλεονεκτήματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα που απαιτούνται για την θέση του προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρείται ως στέλεχος νέας γενιάς, που παραμένει μακριά από ακρότητες και αντιπαραθέσεις, ενώ ταυτόχρονα εμπνέει σεβασμό και εκτίμηση από τα ίδια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βασίλη Υψηλάντη και κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ψήφων τόσο από την περιοχή της Ρόδου όσο και από τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται, έχει καταφέρει να μείνει μακριά από εσωπαραταξιακές έριδες τηρώντας έτσι ίσες αποστάσεις από βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Στην τελική ευθεία Μέσα στις επόμενες μέρες, δεν αποκλείεται πάντως να εκδηλωθούν και άλλες υποψηφιότητες, πέραν των ονομάτων που μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά. Εκτός του κ. Σάββα Καραταπάνη, και του κ. Γιάννη Βασιλάκη που έχουν εκδηλώσει επισήμως την υποψηφιότητά τους για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ , ανοιχτό παραμένει επίσης το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν τη θέση και τα γνωστά στελέχη κ.κ., Γιώργος Αλεξίου και Τάκης Μιχαήλου αντίστοιχα. Ένα επίσης όνομα στελέχους που ακούγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι και αυτό του κ. Σέργιου Αναστασιάδη, γνωστού δικηγόρου, που είχε δραστηριοποιηθεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη ΝΟΔΕ. Οι εκλογές στις κομματικές οργανώσεις σε όλη τη Δωδεκάνησο, σύμφωνα με την εγκύκλιο αναμένεται να γίνουν στις 30 Μαΐου, ενώ οι υποψηφιότητες λήγουν σύμφωνα με την εγκύκλιο στις 15 του μήνα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο