«Καίγεται» για νίκη ο Ιάλυσος

Επιτέλους ποδόσφαιρο στην Γ΄ Εθνική. Όπως ήδη αποφασίστηκε αύριο θα παιχτεί  η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτής της Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή μάλιστα ενός ντέρμπι στο «Οικονομίδειο» με Ροδίτικο χρώμα. Ο Ιάλυσος υποδέχεται στις 15.00 την Ρόδο. Οι ομάδες του νησιού μας κρατούν μέχρι τώρα την 9η και 10η θέση αντίστοιχα στο βαθμολογικό πίνακα.

Τη νίκη θέλουν φυσικά οι «ερυθροκίτρινοι» του Μάρκου Στεφανίδη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ιάλυσου.

Στο μεταξύ τρεις από τους παίκτες στους οποίους υπολόγιζε ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου, δεν έχουν ακόμα αποθεραπευθεί πλήρως και η συμμετοχή τους στο αυριανό ντέρμπι είναι αμφίβολη.

-Ο λόγος για τους Δημήτρη Σταυλά, Σάββα Παφιάκη και Παναγιώτη Σπάρταλη που ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα και είναι ακόμα άγνωστο, αν μπορεί να τους εμπιστευθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Θεωρείται επίσης αδιανόητο να μην γεμίσει το «Οικονομίδειο» στην αυριανή συνάντηση. Αυτός είναι ο λόγος. για τον οποίο υπάρχει ήδη στην Ιαλυσό μεγάλη κινητοποίηση. προκειμένου η ομάδα να έχει μαζί της αύριο στο ντέρμπι τον δωδέκατο παίκτη της.

Ο ΓΚΑΜΑΡΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Στο μεταξύ η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 9ης αγωνιστικής.

Στον αγώνα του Ιάλυσου με την Ρόδο, διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης, με βοηθούς του τους κυρίους Νότη Κουτσόγιαννο και Αλέξιο Πασπάτη και οι τρεις από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Βαγγέλης Κατσιδώνης.