Αναπτυξιακό ΕΟΚ: Άφησαν πολύ καλά «δείγματα»

Ολοκληρώθηκε στο Βόλο το FIBA Basketball Camp U14 κοριτσιών, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τη FIBA Europe και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την καθοριστική συμβολή και βοήθεια της ΕΣΚΑΘ.

Οι τρεις αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα, Φιλοθέη Φραζή (ΑΕ Δικαίου), Στέλλα Κουζούκα (Ανταγόρας) και Ειρήνη Δανελλάκη (Ιάλυσος) άφησαν αρκετά καλά «δείγματα» στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας, ειδικά κατά τη 2η μέρα του camp.

Ο Γιάννης Παπούλης καθοδήγησε την «Ουρανία» σε νίκη με 54-52 επί της «Θάλειας», έχοντας στη σύνθεση της ομάδας του τη Φραζή. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της μικρής, τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο με τη 14χρονη παίκτρια της ΑΕ Δικαίου να σημειώνει 14 πόντους!
Στην ομάδα της «Θάλειας», που ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το ματς, έπαιξε η Δανελλάκη η οποία πέτυχε πέντε πόντους.

Η Κουζούκα, με την ομάδα «Ήρα», είχε συμμετοχή στο παιχνίδι με την «Ερατώ» (46-51).
Την τρίτη και τελευταία μέρα του camp, η «Ουρανία» κέρδισε και την «Αφροδίτη» με 48-32, με τη Φραζή να βάζει τρεις πόντους, όσους και η Κουζούκα στον αγώνα της «Ήρας» με την «Κλειώ» αλλά η ομάδα της δεν κέρδισε τον αγώνα (34-44).  Όσο για τη «Θάλεια» της Δανελλάκη, επικράτησε 44-42 της «Ερατού», με την παίκτρια του Ιάλυσου να έχει συμμετοχή.
Εν αντιθέσει με το camp των αγοριών στην Πρέβεζα, η τελευταία μέρα δεν περιλάμβανε αγώνα μικτών ομάδων με επίλεκτες αθλήτριες.

Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Παπούλη, η Φιλοθέη Φραζή (Νο12) έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ΒόλοΥπό την καθοδήγηση του Γιάννη Παπούλη, η Φιλοθέη Φραζή (Νο12) έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Βόλο