Δέκα ευρώ το εισιτήριο στον αγώνα Κολοσσός-Κύμη

Εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας αγώνα, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοίνωσε χθες ότι η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Το Σάββατο (26/11) στις 17.00’ οι «θαλασσί» θα υποδεχθούν τη νεοφώτιστη Κύμη Seajets. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ.: 2241022261, info@kolossosbc.gr)
-Την ημέρα του αγώνα από τις 12.00’ στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr πατώντας στο παρακάτω link: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-h-hotels/eisitiria-agonwn-2016-17/.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

«Όλα αυτά τα χρόνια και καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σ’ αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια!
Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίκτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!».