Σε έκθεση στη Βαρσοβία το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση GRECKA PANORAMA, η οποία πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy.

 

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για τη διεκδίκηση του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, στοχεύοντας να αναδείξει το Νότιο Αιγαίο ως διεθνή γαστρονομικό προορισμό. Παράλληλα με την GRECKA PANORAMA και στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά στην Πολωνία παρουσιάζεται η GREEK FOOD SHOW - μία αποκλειστική διοργάνωση για τα Ελληνικά προϊόντα και την υψηλή γαστρονομική παράδοση που διακρίνει την χώρα μας. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, με την επίδειξη της σχετικής πρόσκλησης.

Στόχος της διοργάνωσης να παρουσιάσει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών, καταλυμάτων, προορισμών και εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Μεγάλες προσφορές σε πακέτα διαμονών και καταλύματα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία, αλλά και πολλαπλές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί/ κληρώσεις για το κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα με την GRECKA PANORAMA και στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά στην Πολωνία παρουσιάζεται η GREEK FOOD SHOW - μία αποκλειστική διοργάνωση για τα Ελληνικά προϊόντα και την υψηλή γαστρονομική παράδοση που διακρίνει την χώρα μας.

Επίσης στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων μέσα από γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές αλλά και πωλητήρια παραδοσιακών προϊόντων σε τιμές διαθέσιμες μόνο τις ημέρες της έκθεσης.

Και οι 2 διοργανώσεις φέρνουν το αυθεντικό ελληνικό στοιχείο και την πηγαία φιλόξενη ελληνική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Πολωνίας, για την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της ελληνικής διατροφής.