Βίντεο: Κάτι καινούργια ξεκινάν... να δεις που είναι Santa run!

Το βίντεο της εκδήλωσης Santa Run Rhodes κυκλοφόρησε πριν απο λίγες μέρες, με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ μέρος των χρημάτων θα δοθούν στον  Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα". 

Το Santa Run ανά τον κόσμο, έχει ως σκοπό, τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους, ενώ διοργανώνεται ανά τον κόσμο ως μια μεγάλη- συναρπαστική γιορτινή διαδρομή στην κάθε πόλη όπου πραγματοποιείται. 

Στο πολύ όμορφο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media του Santa Run Rhodes και όχι μόνο, ακούγεται η φωνή του Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη μαζί με το συγκρότημα Vegas, με το τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ζητούν απο όσους θέλουν να γίνουν εθελοντές για το περίπτερο του Santa Run που θα ξεκινήσει να λειτουργεί απο το Σάββατο στην πλατεία Κύπρου, να επικοινωνήσουν μαζί τους στα τηλέφωνα: 6998718653 (Τάσος) και 6946067377 (Γιώργος). 

Το περίπτερο, θα είναι ανοιχτό απο Δευτερα ως Παρασκευη 11.00-15.00 και 17.00-20.30 και το σαββατο 10.00-18.00, ώστε όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να μπορούν να προμηθευτούν τις στολές τους.