Σε καλό δρόμο το σιρκουί της Ρόδου

Σε καλό δρόμο το σιρκουί της Ρόδου

Σε καλό δρόμο το σιρκουί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 720 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να αναβιώσει, δήλωσε ο δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος

Το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2017 προγραμματίζεται να αναβιώσει στη Ρόδο το «σιρκουί αγωνιστικού αυτοκινήτου», όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή το βράδυ.

Μιλώντας για το θέμα στο πλαίσιο ενημέρωσης τόνισε ότι την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση φορέων με την πανελλήνια ομοσπονδία αγωνιστικού αυτοκινήτου κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση της σχετικής πρότασης από πλευράς του νησιού μας.

«Αυτό που γινόταν 42 χρόνια πριν και στο πλαίσιό του φιλοξενούνταν υψηλού εισοδήματος επισκέπτες στη Ρόδο θα αναβιώσει. Τώρα προχωρά με σοβαρούς ρυθμούς η προσπάθεια και τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με τους διοργανωτές θα μπορούσε να γίνει η εκπαίδευση και επιμόρφωση των επαγγελματιών οδηγών του νησιού μας οι οποίοι πρέπει να οδηγούν ριψικίνδυνα.

Για το θέμα ο περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου ως επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής διεκδίκησης του αγώνα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Την Τρίτη 29/11 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα, θα λάβει χώρα η παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητας της Ρόδου για την διοργάνωση του σιρκουί στην πόλη μας. Αισιοδοξος για την μεγάλη προσπάθεια δηλωνει, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής διεκδίκησης των αγώνων, Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Επίσης θα δώσουν το παρόν όλοι οι βουλευτές της Δωδ/σου, κοινοβουλευτικοί παράγοντες, υπουργοί, ανθρωποι που ασχολούνται με το σπορ της αυτοκίνησης, εκπρόσωποι της ελληνικής και διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκίνησης, επιχειρηματίες,

Όλοι θα δούν από κοντά ότι η πόλη μας θέλει, μπορεί, διεκδικεί και θα διοργανώσει το σιρκουί στη Ρόδο, αναβιώνοντας μνήμες από το παρελθόν, πριν μισό αιώνα περίπου!

Είναι χρυσή ευκαιρία να τονώσουμε την τοπική οικονομία, να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο (καθ ότι –αν όλα πάνε καλά- το σιρκουί θα γίνει περι τον Οκτώβριο του 2017) καθώς και να βελτιώσουμε τις διαδρομές στην πόλη μας.

Η επιτροπή διεκδίκησης των αγώνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου τον Δήμο Ρόδουκαι και το σωματείο ΔΙΕΛΠΙΣ, οργανώνουν μεθοδικά τον φάκελο διεκδίκησης των αγώνων, με στρατηγική και προσπάθεια για το καλύτερο. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά απο το sportaltv.gr».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες