Ηρακλής Λάρδου: Ειλημμένη η απόφαση για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Με θετική ενέργεια και πίστη στο μέλλον γέμισαν η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρδου μετά το τεράστιο «διπλό» που πέτυχε η ομάδα το περασμένο Σάββατο στα Μαριτσά.

 Ο Στάθης Φαρμακίδης είχε να το λέει για το «τσαγανό» των παικτών του και κυρίως των νεαρών, που παρά την έλλειψη παραστάσεων και εμπειριών, σήκωσαν με επιτυχία το βάρος ενός ιδιαίτερου και απαιτητικού παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός δεν παραβλέπει την πραγματικότητα, που θέλει την ομάδα του να παραμένει δέσμια των πολλών προβλημάτων.

Η επισήμανση πως η μεταγραφική περίοδος πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο μοιάζει με αυτονόητη και η διοίκηση τη συμμερίζεται πλήρως. Είναι δεδομένο, πως με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Λάρδου θα είναι πληρέστερος.

 Από χθες, οι Λαρδιακοί προετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας. Εκτός δράσης παραμένουν οι Στέφανος Ευαγγελίδης, Γιάννης Ευαγγελίδης, Ταγκάεφ, Μπεννούρ και Ζερβός, με την ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη να καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση.