Η TUI Αγγλίας και Ιρλανδίας βραβεύει το Princess Andriana Resort & Spa

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της κατηγορίας 5 αστέρων, Princess Andriana Resort & Spa στη Ρόδο, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στη κατηγορία “First Choice Favorites 2016” μια διάκριση που προέρχεται από τις υψηλές βαθμολογίες των πελατών της TUI που διέμειναν στο ξενοδοχείο.

Το εν λόγω βραβείο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο Χατζηλαζάρου, καθώς επιβραβεύονται οι αδιάκοπες προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων στην άριστη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων.

Σχετικά με την Εταιρεία:
Ο Όμιλος Hatzilazarou Hotels Collection διαθέτει 5 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο στις ανώτερες κατηγορίες τεσσάρων και πέντε αστέρων με συνολική δυναμικότητα 1900 δωματίων.

Ξεκίνησε το 1992 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις απασχολώντας 1000 άτομα προσωπικό, προερχόμενο τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από κάθε γωνιά της γης.   

Στόχος του Ομίλου είναι να προσφέρει την αυθεντική Ροδίτικη φιλοξενία και να αναπτύξει  την  έννοια της ολοκληρωμένης φιλοξενίας σε επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. www.hhotels.gr