Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Θαρρενού

Στον Φοίβο υπάρχει ήδη η προεργασία για ένα σπουδαίο γειτονικό ντέρμπι. Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, η ομάδα της Κρεμαστής  θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες μετά το 3-0 επί του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά, προπονήθηκαν και χθες εντατικά και θα το κάνουν καθημερινά δουλεύοντας και στην τακτική, μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Είναι ένα ματς στο οποίο οι παίκτες της ομάδας της Κρεμαστής, θα θελήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους με μια ακόμα νίκη.  

Το περασμένο Σάββατο πάντως η νίκη επί του Ποσειδώνα, άφησε στους  ανθρώπους του συλλόγου της Κρεμαστής μια πίκρα, εξαιτίας του τραυματισμού του 17χρονου Ραφαήλ Θαρρενού.

Ο νεαρός  ποδοσφαιριστής και από τις μεγαλύτερες «ελπίδες» του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, τραυματίσθηκε στον αγώνα με τον Ποσειδώνα και μεταφέρθηκε αμέσως από τον πρόεδρο του Φοίβου στο νοσοκομείο. Εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά μόλις χθες έκανε μαγνητική και αναμένουν και επίσημα τα αποτελέσματα της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι πάντες εύχονται να μην έχει πάθει «ζημιά» στο γόνατό του. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, προκειμένου να ιαθεί και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Μάτσης και Μήτρου αποτελούν δύο από τις πολλές ελπίδες του Φοίβου  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Μάτσης και Μήτρου αποτελούν δύο από τις πολλές ελπίδες του Φοίβου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)