Γιάννης Λογοθέτης: Ένας ανερχόμενος αθλητής

Γιάννης Λογοθέτης:  Ένας ανερχόμενος αθλητής

Γιάννης Λογοθέτης: Ένας ανερχόμενος αθλητής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε ειδική αναφορά στο Ροδίτη αθλητή του ΓΣ Κηφισιάς και την πολύ καλή παρουσία του το 2016, ανεβάζοντας στο facebook και το βίντεο με τη νίκη του στον κλειστό στίβο

Ειδική αναφορά έκανε ο ΣΕΓΑΣ μέσω του επίσημου προφίλ του στο facebook στην παρουσία του Γιάννη Λογοθέτη και το 2016 σε σημαντικές διοργανώσεις.

Ο Ροδίτης αθλητής ξεκίνησε από το Διαγόρα, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και τώρα αγωνίζεται επιτυχώς με τα χρώματα του ΓΣ Κηφισιάς.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος αθλητής τον περασμένο Φεβρουάριο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. με 48.61 και τον ακολούθησαν καταλαμβάνοντας τις άλλες δύο θέσεις στο βάθρο κατά σειρά ο Κώστας Νάκος και ο Ευτύχης Σουλιώτης, αμφότεροι αθλητές του ΓΣ Τρικάλων.

Ο ΣΕΓΑΣ, λοιπόν, έχει ανεβάσει το βίντεο με τον τελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος κι αναφέρει ότι είναι ένας από τους ανερχόμενους αθλητές μας με εντυπωσιακή, η αλήθεια είναι, πορεία, ειδικά την τελευταία τριετία σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”