ΚΟΛΑΡΟΦ: Αρρώστια, όχι πάθος!

ΚΟΛΑΡΟΦ: Αρρώστια, όχι πάθος!

ΚΟΛΑΡΟΦ: Αρρώστια, όχι πάθος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Την κοινή λογική ακολουθεί ο Αλεξάντερ Κολάροφ που μιλάει για αρρωστημένη αντιμετώπιση των οπαδών της Λάτσιο.

Πρωτόγνωρες εικόνες στην αναμέτρηση Λάτσιο-Ιντερ για το Καμπιονάτο. Οι φίλαθλοι της Λάτσιο πανηγύριζαν τα γκολ των «νερατζούρι» εις βάρος της ομάδας τους, μόνο και μόνο για να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα η μισητή συμπολίτισσα Ρόμα. Οι παίκτες της Λάτσιο όσο και αν είχαν δυσαρεστηθεί από την εικόνα δεν μίλησαν με εξαίρεση τον Αλεξάντερ Κολάροφ που τόλμησε να τα «χώσει» στους οπαδούς της ομάδας του.

«Κατά την άποψη μου αυτό υπερβαίνει την αθλητική αντιπαλότητα, την κοινή λογική και νοημοσύνη. Αυτό δεν είναι πάθος, είναι αρρώστια! Ακόμα δεν έχω συνέλθει από αυτό που έγινε… η πλειοψηφία των 56.000 φιλάθλων μας, μας έβριζε», τόνισε αρχικά ο παίκτης της Λάτσιο και πρόσθεσε: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Αντί να ζητωκραυγάζουν για μας ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή, μας γιουχάριζαν. Όταν προσπαθούσαμε να επιτεθούμε μας αποδοκίμασαν. Όταν ο γκολκίπερ μας έκανε αποκρούσεις ακουγόταν ένα βουητό από αποδοκιμασίες και μουρμούρες. Αντίθετα, σε όλες τις επιθέσεις της Ίντερ χειροκροτούσαν. Τα γκολ της Ιντερ πανηγυρίστηκαν με απίστευτο τρόπο».

Η ουσία είναι μία, ακόμα και αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ρόμα, θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πολύ παραπάνω από την 17η στην οποία βρίσκεται η Λάτσιο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”