Ασταμάτητος στην επανάληψη ο Αντίμαχος

Ασταμάτητος στην επανάληψη ο Αντίμαχος

Ασταμάτητος στην επανάληψη ο Αντίμαχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Οι Κώοι πέτυχαν τέσσερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο και κέρδισαν (4-1) τον Κλεόβουλο εντός έδρας

Σε μια ευρεία νίκη απέναντι σε μια δυνατή, όπως αποδεικνύεται φέτος, ομάδα όπως ο Κλεόβουλος, έφτασε προχθές εντός έδρας ο Αντίμαχος.

Στα πρώτα 20’ λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα, αλλά ο Κλεόβουλος έφτασε στο 38’ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν η κεφαλιά του Μοντεσάντου έφυγε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο Αντίμαχος μπήκε για να πάρει το παιχνίδι και το κατάφερε, αφού κατ’ αρχάς στο 56’ ο Θωνιάτης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κόκκαλη άνοιξε το σκορ. Από κείνο το λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι ήλεγχαν πια τον αγώνα, και στο 70’ έκαναν το 2-0 με σουτ του Θωνιάτη και αυτογκόλ του Κλημαντή στην προσπάθειά του να διώξει.

Με το που πέρασε ένα λεπτό ο Αντίμαχος… καθάρισε το παιχνίδι, με τον Ιωαννίδη να σεντράρει από αριστερά και το Θωνιάτη με νέα κεφαλιά να βρίσκει δίχτυα. Στο 78’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Κλεόβουλου κι έτσι ο Θωνιάτης έκανε την πάσα στον Κόκκαλη, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 4-0.

Από κει και πέρα και συγκεκριμένα στο 88’ ο Παπαοικονόμου από πλευράς Κλεόβουλου έβγαλε τον Αλέκο Κακλαμάνο μόνο απέναντι από το Μιχαλάκη αλλά το πλασέ του έμπειρου επιθετικού είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο δεξί δοκάρι.

Μετά από δύο λεπτά πάντως, ο Κακλαμάνος σκόραρε και ο Κλεόβουλος έφυγε από την Κω με το γκολ της τιμής στις…αποσκευές του.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημαράκη και των βοηθών του Πατσιαούρα και Δημόπουλου.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Σκαλέρης Γ. (51’ Ζιώγας), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Κόκκαλης (81’ Σκαλέρης Μ.), Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (74’ Μπίλλης).
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κλημαντής, Χαμιτάι, Κακλαμάνος Μ., Μοντεσάντος (65’ Τόμας), Πιτσουρδάκης, Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος (75’ Κωστάκης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος (38’ λ.τ. Παπαοικονόμου).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.