Eπιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ από το ΕΒΕΔ

Eπιχορήγηση  του  ΠΡΟΤΟΥΡ  από το ΕΒΕΔ

Eπιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ από το ΕΒΕΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Με το ποσό των 4.500 ευρώ θα επιχορηγήσει το επιμελητήριο Δωδεκανήσου τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού τουρισμού ώστε να καλυφθούν χρέη παλαιότερων ετών.

Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δ.σ. την Παρασκευή το βράδυ προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως από τα μέλη ώστε με αυτό τον τρόπο να μπορέσει ο οργανισμός να λάβει την επιχορήγηση από το δήμο Ρόδου.

Ειδικότερα το παραπάνω ποσό θα συμβάλει στο να καλυφθούν χρέη παλαιότερων ετών που εκκρεμούν, καθώς για να μπορέσει ο ΠΡΟΤΟΥΡ να εκταμιεύσει το ποσό των 200.000 ευρώ από το δήμο πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Πρόκειται για λειτουργικές δαπάνες οι οποίες αν καλυφθούν ο οργανισμός θα μπορέσει να πάρει φορολογική ενημερότητα για να συνεχίσει το έργο του στην προβολή και διαφήμιση του νησιού.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση στην αγορά, και τις εξελίξεις σε ότι αφορά τον ΦΠΑ μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ενώ τα μέλη ενημερώθηκαν και για την απόφαση να υλοποιηθεί καμπάνια στα μεγαλύτερα νησιά για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων.

Η καμπάνια θα αφορά την έκδοση αφίσας η οποία θα διανεμηθεί στα μεγαλύτερα νησιά της Δωδεκανήσου όπως τη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάτμο, και την Κάρπαθο, και αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη