Ρόδος: Χειρουργήθηκε και «καθάρισε» ο Αμανατίδης

Ρόδος: Χειρουργήθηκε και «καθάρισε» ο Αμανατίδης

Ρόδος: Χειρουργήθηκε και «καθάρισε» ο Αμανατίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 439 ΦΟΡΕΣ

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε χθες στη Euromedica, από τον ορθοπεδικό Βασίλη Δημητρακόπουλο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός

Το αποφασιστικό βήμα, το οποίο θα του επιτρέψει να αφήσει μία για πάντα πίσω του τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν εδώ και δύο χρόνια, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Κλεόβουλο στη Λίνδο την περίοδο 2014-2015, έκανε χθες ο Χρήστος Αμανατίδης.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε χθες το πρωί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στη Euromedica, από το γνωστό ορθοπεδικό Βασίλη Δημητρακόπουλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αποθεραπεία του και προετοιμασία του, ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση θα απαιτήσει περίπου έξι εβδομάδας. Ως εκ τούτου, ο Σάββας Ορφανίδης θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του στις αρχές Φεβρουαρίου.

Με την ευκαιρία, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ρόδου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους τόσο στο γιατρό Βασίλη Δημητρακόπουλο, όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, για τη φροντίδα του ποδοσφαιριστή, στον οποίο και εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό (ξεκινάει στις 2 νωρίς το απόγευμα), συνεχίστηκε χθες στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Προβλήματα δεν προέκυψαν, συνεπώς οι απουσίες-που πάντως είναι σημαντικές-περιορίζονται στους τιμωρημένους Ατματζίδη και Τζιβίλογλου, καθώς και στον τραυματία Αμανατίδη.

Η σημερινή προπόνηση για γίνει στο βοηθητικό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.