Κοινωνική Προσφορά από τα ξενοδοχεία Amilia Mare και Paradise Village στη Ρόδο

Κοινωνική Προσφορά από τα ξενοδοχεία Amilia Mare και Paradise Village στη Ρόδο

Κοινωνική Προσφορά από τα ξενοδοχεία Amilia Mare και Paradise Village στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 534 ΦΟΡΕΣ

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης «Νοιάζομαι… σημαίνει μοιράζομαι» προχώρησε σε προσφορά υλικών αγαθών στην τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Συνεχίζοντας πιστά την πολυετή παράδοση για έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, ο Όμιλος ALDEMAR RESORTS, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας «Mare Verde» έρχεται να σταθεί αρωγός σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις.

Με την ολοκλήρωση της θερινής περιόδου λειτουργίας των ξενοδοχείων Aldemar Amilia Mare και Paradise Village, η Διοίκηση προχώρησε στην υποστήριξη ευαγών ιδρυμάτων, ΜΚΟ, καθώς και συλλόγων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, προσεφέρθησαν στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, στα πλαίσια πανηγυρικής γιορτής, ποτά και αναψυκτικά, ενώ παράλληλα, κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση των προνοιακών ιδρυμάτων Ρόδου, προσεφέρθησαν ποσότητες αναψυκτικών, ποτών, δημητριακών και γαλακτοκομικών προϊόντων στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου (Ορφανοτροφείο Ρόδου).

Η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Ομίλου εδώ και 31 χρόνια και θα συνεχίσει να είναι. Το εταιρικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Mare Verde», μια πρωτοβουλία που έγινε θεσμός, βασίζεται σε πρακτικές κοινωνικής συμβολής και υπευθυνότητας για την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και την ανάδειξη του ανθρώπου ως το κέντρο όλων των προσπαθειών.

Στόχος του Ομίλου, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, είναι να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και να βοηθήσει όσο μπορεί επιστρέφοντας την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει τόσα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς