Κομμάτι της κοινωνίας μας η αεροσφαίριση

Κομμάτι της κοινωνίας μας η αεροσφαίριση

Κομμάτι της κοινωνίας μας η αεροσφαίριση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 170 ΦΟΡΕΣ

Η διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου Ρόδου προσέφερε την περασμένη Δευτέρα τρόφιμα μακράς διαρκείας σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι κομμάτι του νεοσύστατου Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου, κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινώς με τις δράσεις του.

Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι αλλά και τον πατέρα Γεώργιο προσέφεραν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας σε συνανθρώπους μας με πραγματική ανάγκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συγκεκριμένες κινήσεις δεν θα αφορούν μόνο τις γιορτινές αυτές μέρες αλλά θα συνεχιστούν όλο το χρόνο, αφού πέραν από το αθλητικό κομμάτι, ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου θέλει να είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας του νησιού μας.

Η ανακοίνωση:
«Η φιλανθρωπία ετυμολογικά σημαίνει «αγάπη του ανθρώπου» με την έννοια της φροντίδας για την θρέψη, την ανάπτυξη και την ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων που απορρέει από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών και βασίζεται στον εθελοντισμό. Ο πιο συμβατικός σύγχρονος ορισμός είναι οι «ιδιωτικές πρωτοβουλίες, για το κοινό καλό, με έμφαση στην ποιότητα της ζωής».

Αυτό προσπαθήσαμε και πετύχαμε σήμερα ως Σύλλογος ως Ομάδα και ως οικογένεια που είμαστε. Πετύχαμε το χαμόγελο και την χαρά στο πρόσωπο συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Είναι μεγάλο το συναίσθημα και απερίγραπτο όταν προσφέρεις όπως είπε και ο Πάτερ Γεώργιος με τον οποίο είχαμε και θα έχουμε στενή συνεργασία.

"Γεμίζεις την καρδιά σου βοηθώντας τον συνάνθρωπο σου και παίρνεις την ευλογία του θεού." Ο Σ.Α.Ρ αναφέρει πως αυτή η κίνηση δεν ήταν μόνο για αυτές τις μέρες αλλά ούτε και για διαφημιστικούς λόγους και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να είναι διπλά σε αυτούς του ανθρώπους και στο σημαντικό λειτούργημα που επιτελεί με το έργο του ο Πάτερ Γεώργιος ώστε το χαμόγελο σε αυτούς του ανθρώπους να συνεχίσει να υπάρχει. Εκ του Δ.Σ του Σ.Α.Ρ χαρούμενες γιορτές σε όλους σας.»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”