Μεγάλη συμμετοχή στο Santa Run της Ρόδου

Μεγάλη συμμετοχή στο Santa Run της Ρόδου

Μεγάλη συμμετοχή στο Santa Run της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1559 ΦΟΡΕΣ

Πλημμύρισε με «Αγιοβασίληδες» το κέντρο της πόλης

Για μια ακόμη φορά οι ροδίτες και οι ροδίτισσες, απέδειξαν ότι διαθέτουν αποθέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Εκατοντάδες πράγματι συμμετείχαν στην εκδήλωση Santa Run, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης και που τα έσοδά της πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Από νωρίς το απόγευμα παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, εκατοντάδες ροδίτες και ροδίτισσες, με στολές Άγιου Βασίλη, βρέθηκαν στην πλατεία Κύπρου και ξεκίνησαν το οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης δίνοντας ανάλογο τόνο.

Η εκδήλωση, που στηρίχθηκε από την περιφέρεια, του δήμου Ρόδου, το Επιμελητήριο και άλλους τοπικούς φορείς κρίνεται ως επιτυχημένη και είναι μέρος των εκδηλώσεων αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πραγματοποιούνται στο νησί.
Με δεδομένο μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανωνόταν μια τέτοια εκδήλωση η επιτυχία της θεωρείται σημαντική.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βαλάντης ήταν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Santa Run που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα για πρώτη φορά στη Ρόδο.
Πρόκειται για μία γιορτινή, χριστουγεννιάτικη διαδρομή κατά την οποία οι συμμετέχοντες περπάτησαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, για καλό σκοπό φορώντας στολές του άγιου Βασίλη.

Συγκεκριμένα μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθούν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα». Οι συμμετοχές σύμφωνα με εκτίμηση των διοργανωτών ξεπέρασαν τις 1.000.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ήταν 15 ευρώ ενώ για τα παιδιά κάτω των 10 ετών 8 ευρώ. Αυτή περιελάμβανε: τη στολή του άγιου Βασίλη, κεράσματα κατά τη διαδρομή, δώρα και προσφορές των χορηγών, συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα και μία δωρεάν μπύρα στο τέλος της διαδρομής.
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Κύπρου στις 4.30 από όπου ξεκίνησε και η διαδρομή γύρω στις 6.30 για να καταλήξει και πάλι στο ίδιο σημείο.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσική από τη Φιλαρμονική του δήμου Ρόδου και του πρώην δήμου Καλλιθέας, τα συγκροτήματα «7000 Watt» και NIMA BAND και χορό από τους Los Champikos Salsa Club. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Δημήτρης Πασσάλης, ενώ συνδιοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Μία Αγκαλιά», την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, το επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΔΟΠΑΡ.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας