Φλερτ του Διαγόρα για έναν… πρώην του

Φλερτ του Διαγόρα για έναν… πρώην του

Φλερτ του Διαγόρα για έναν… πρώην του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Τον Στέργο Χατζηκοσμά που έμεινε ελεύθερος από τον Φοίβο θέλει να επανεντάξει στο ρόστερ του ο «γηραιός». Φιλικό σήμερα στην Παστίδα

Η περίπτωση του Στέργου Χατζηκοσμά ο οποίος δεν συνέχισε στον Φοίβο για τους επόμενους έξι μήνες, φαίνεται πώς ενδιαφέρει τους «κυανέρυθρους», από τους οποίους ξεκίνησε την σπουδαία ποδοσφαιρική του πορεία. Ακολούθησαν παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Ιάλυσο σε μεγάλες κατηγορίες και μέχρι πρότινος ο παίκτης ήταν στον Φοίβο, από τον οποίο ανακοινώθηκε χθες η λύση της συνεργασίας του.

Υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά μέχρι χθες δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Πληροφορίες ανέφεραν χθες, πώς θα υπάρξει συζήτηση αλλά και συνάντηση από την ερχόμενη εβδομάδα μετά την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να βρεθεί το σημείο επαφής και επανόδου του ποδοσφαιριστή στον Διαγόρα.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ

Ενδιαφέρον φιλικό δίνει σήμερα ο Διαγόρας στην Παστίδα, σε μια προσπάθεια του Ανδρέα Σταύρου και των συνεργατών του, να μην χάσουν οι παίκτες άλλη καλή διάθεση για ποδόσφαιρο και να συνεχίσουν να είναι σε κατάσταση τέτοια που να συνεχισθεί το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής.

Στην Παστίδα στις 15.30 ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει την ευκαιρία να δει παίκτες, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτήν την περίοδο στην διάθεση του.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο Κοσκινού, έχοντας σαν απόντα τον Τάσο Κιοσέογλου, ο οποίος πήρε παραπάνω άδεια από την Διοίκηση αφού είναι τραυματίας και δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εντατικές προπονήσεις της ομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού τημ και θα αγωνισθούν στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Αστέρα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”