Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο πρώτο νεογέννητο του 2017

Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο πρώτο νεογέννητο του 2017

Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο πρώτο νεογέννητο του 2017

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4457 ΦΟΡΕΣ

Ευχές για ένα υγιές, ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος με τους γονείς του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε το 2017 στη Ρόδο.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ήταν το πρώτο παιδί που είδε το φως του 2017, στην μαιευτική κλινική της Euromedica. Οι γονείς, Γεώργιος Δαρζέντας και Μαριέττα Καλογήρου, δέχθηκαν με πρωτόγνωρα συναισθήματα, το καλύτερο δώρο για το νέο έτος, καθώς είναι το πρώτο τους παιδί.

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος, συνεχάρη τους ευτυχισμένους γονείς και ευχήθηκε στους ίδιους και στο νεογέννητο υγεία και κάθε ευτυχία και δώρισε συμβολικά στην οικογένεια, την εικόνα της Παναγιάς Τσαμπίκας.

Οι γονείς ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και του αντευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες και τους κατοίκους του νησιού.

Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε τις Πηγές Καλλιθέας το διαμορφωμένο στο εορταστικό κλίμα των ημερών χώρο, παρουσία του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Κοσκινού και ευχήθηκε στους επισκέπτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, καλή χρονιά με υγεία.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο