Μόσχος και τερματοφύλακας οι δύο επιλογές για τον Φοίβο

Μόσχος και  τερματοφύλακας οι δύο επιλογές για τον Φοίβο

Μόσχος και τερματοφύλακας οι δύο επιλογές για τον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Δύο οι περιπτώσεις μεταγραφικού περιεχομένου οι οποίες απασχολούν τους Κρεμαστενούς

Μετά τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, σήμερα επανέρχονται ξανά στις προπονήσεις οι παίκτες του Φοίβου, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με αγωνιστική δράση γι’ αυτούς το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν και χθές ρεπό, αλλά εκείνο που απασχολεί περισσότερο, είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να εμφανισθεί και πάλι ο Φοίβος στην κατάσταση που ήταν πριν από τις διακοπές της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από το στρατόπεδο του συλλόγου της Κρεμαστής, υπάρχουν δυο περιπτώσεις ενίσχυσης, που απασχολούν αυτές τις ημέρες τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

-Η μία είναι του 20χρονου επιθετικού Μιχάλη Μόσχου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Φοίβου και στο παρελθόν, αλλά στην παρούσα φάση ανήκει στον Ιάλυσο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονείται τις τελευταίες μέρες στην Κρεμαστή, ακολουθώντας το πρόγραμμα του Μιχάλη Πολιά . Τόσο η διοίκηση όσο κι η τεχνική ηγεσία, τον θέλουν στην ομάδα αλλά περιμένουν να τελεσφορήσει πρώτα η περίπτωση του με την ομάδα του Ιάλυσου στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

-Ο Φοίβος όπως έγινε γνωστό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Ματακάκη, αναζητεί έναν ακόμα τερματοφύλακα, ο οποίος να μπορέσει να σταθεί άμεσα κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας και να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Γιώργο Τόππο.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου