Δωρεάν μαστογραφίες από το Δήμο Ρόδου και την Αντικαρκινική Εταιρεία

Δωρεάν μαστογραφίες από το Δήμο Ρόδου και την Αντικαρκινική Εταιρεία

Δωρεάν μαστογραφίες από το Δήμο Ρόδου και την Αντικαρκινική Εταιρεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1267 ΦΟΡΕΣ

Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν οι γυναίκες της Ρόδου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Ρόδου στις 12-13-και 14 Ιανουαρίου 2017 και στο Δημαρχείο Αφάντου στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2017. Τα τηλέφωνα για ραντεβού: 22410-44608 και 22410-44610 (από τις 09:00-13:00). Τα ραντεβού θα κλείνονται από τις 2 Ιανουαρίου με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για μαστογραφικό έλεγχο έχουν γυναίκες ηλικίας από 40 έως 70 ετών οι οποίες δεν έχουν κάνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.

Το πρόγραμμα στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Ε). Ο μαστογραφικός έλεγχος δεν προσφέρεται σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Όπως δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου, «προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, κι έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο