Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 869 ΦΟΡΕΣ

Θα δικαστούν στις 16 Ιανουαρίου

Στο … άδειασμα των καυσίμων από τα ρεζερβουάρ δικύκλων της περιοχής μας είχαν επιδοθεί πριν από έξι χρόνια 30χρονος και 28χρονος οι οποίοι καλούνται τώρα να λογοδοτήσουν, για αυτές τους τις πράξεις, στη δικαιοσύνη.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί το 2011 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και μαζί με τους δύο κατηγορούμενους είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος και ένας ανήλικος, για τον οποίο όμως η δικογραφία διαχωρίστηκε.

Σε ότι αφορά τον 30χρονο και τον 28χρονο, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2017.
Η σύλληψη των δύο ανδρών έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στις 27 Ιουνίου 2011 το βράδυ ο 30χρονος επιχείρησε να αφαιρέσει τη βενζίνη από μοτοποδήλατο ημεδαπού στο Ροδίνι.

Από την έρευνα και προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι η διαδικασία αυτή είχε γίνει σε συνολικά επτά δίκυκλα με αποτέλεσμα οι τρεις νεαροί να συλληφθούν και να προσαχθούν συνοδευόμενοι από το δικηγόρο κ. Αναστάσιο Διάκο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος οι συλληφθέντες απολογήθηκαν αρνούμενοι τις κατηγορίες και με σύμφωνη γνώμη αφέθηκαν ελεύθεροι, ο ανήλικος άνευ όρων και ο 28χρονος με τον 30χρονο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος εξεταζόμενος είχε δηλώσει ότι τα καύσιμα τα έκλεψε από το δίκυκλο στο Ροδίνι, καθώς είχε μείνει από βενζίνη και δεν είχε χρήματα για να βάλει αφού ήταν άνεργος.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο