Μόσχος και Μουστάκας οι στόχοι του Φοίβου

Μόσχος και Μουστάκας  οι στόχοι του Φοίβου

Μόσχος και Μουστάκας οι στόχοι του Φοίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Κανένα πρόβλημα για τον Μιχάλη Πολιά εν όψει του αγώνα στα Μαριτσά για την 14η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries

Στην ενίσχυση του έμψυχού του υλικού αποσκοπεί τις τελευταίες μέρες ο Φοίβος Κρεμαστής, ο οποίος έχει συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους του, σε ότι αφορά τον επιθετικό αλλά και τον γκολκίπερ που θέλει να πλαισιώσει τον Γιώργο Τόππο κάτω από τα γκολπόστ.

Όπως έγινε γνωστό μετά την αποχώρηση από το ρόστερ του Στέργου Χατζηκοσμά, οι Διοικούντες με την εισήγηση του Μιχάλη Πολιά, θέλουν να επαναφέρουν στο ρόστερ της ομάδας, τον Μιχάλη Μόσχο.

Ο παίκτης ανήκει στον Ιάλυσο και φυσικά για να αποχωρήσει χρειάζεται η συγκατάθεση του Μάρκου Στεφανίδη, αλλά και της Διοίκησης των «ερυθροκίτρινων» αφ ετέρου.

Στον Φοίβο υπάρχει αισιοδοξία πώς το ΔΣ του Ιάλυσου θα δώσει την συγκατάθεσή του, με οποιοδήποτε αντάλλαγμα κι ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους οι άνθρωποι της ομάδας της Κρεμαστής, είναι ο 19χρονος Γιάννης Μουστάκας, τερματοφύλακας μέχρι τώρα του Ιάλυσου, ο οποίος προορίζεται να πλαισιώσει τον Γιώργο Τόππο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, αποτελώντας ουσιαστικά το δίδυμο των τερματοφυλάκων του Φοίβου μετά την αποχώρηση του Σάββα Ματακάκη.

Αυτές είναι οι δυο μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες έχουν ρίξει το βάρος οι Διοικούντες τον Φοίβο Κρεμαστής.

Πέραν των μεταγραφικών πάντως, ο Φοίβος προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ηρακλή στα Mαριτσά στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries.

Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς ο γηπεδούχος Ηρακλής «καίγεται» για βαθμούς και θα κυνηγήσει ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μιχάλης Πολιάς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου