Μένει ο Παλάζης στον Φοίβο παρά τις «σειρήνες»

Μένει ο Παλάζης στον Φοίβο παρά τις «σειρήνες»

Μένει ο Παλάζης στον Φοίβο παρά τις «σειρήνες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν

«Μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες του νησιού μας ακόμα και για κείνες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες Κατηγορίες, ήταν τις τελευταίες ημέρες ο επιθετικός του Φοίβου, Τάσος Παλάζης..

Η διοίκηση του συλλόγου όμως συναντήθηκε μαζί του και συμφώνησαν να παραμείνει στην ομάδα της Κρεμαστής. Φοίβο, μέχρι το τέλος της περιόδου, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση μου και να δηλώσω πώς αποφάσισα να μείνω στον Φοίβο μέχρι τέλους της σεζόν. Σέβομαι την στήριξη της ομάδας στο πρόσωπο μου και μένω μέχρι το φινάλε, για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται. Υπήρξαν κάποια διλλήματα, τα οποία ξεπεράστηκαν και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί».

Στο μεταξύ ο Φοίβος πάει αύριο στην Ψίνθο στις 14.45 να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα . Ο Μιχάλης Πολιάς φυσικά αναζητά λύσεις, καθώς είναι γνωστό πώς επιθετικά η ομάδα της Κρεμαστής, θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών μονάδων, που μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας τραυματισμών

Δημήτρης Χαρτοφύλης, Ραφαήλ Θαρρενός αλλά και πρόσφατα ο Νίκος Ορφανίδης, είναι παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν, αλλά δεν γίνεται με βάση τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Πάντως ο στόχος του Φοίβου και σε αυτό το ματς είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.