Υγειονομικό υλικό για το Καστελλόριζο από τον Ερυθρό Σταυρό

Υγειονομικό υλικό  για το Καστελλόριζο  από τον Ερυθρό Σταυρό

Υγειονομικό υλικό για το Καστελλόριζο από τον Ερυθρό Σταυρό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 605 ΦΟΡΕΣ

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των κατοίκων του Καστελόριζου παρέδωσε χθες ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλαίσιο της δραστηριότητας που αναπτύσσει στις ακριτικές περιοχές της χώρας.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός που παρέδωσε το υγειονομικό υλικό στον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ στη Ρόδο στο πλαίσιο ειδικής τελετής που έγινε. Συμμετείχαν επίσης στη αποστολή η πρόεδρος του παραρτήματος Ρόδου κ. Δ.Δελαπόρτα και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Στ. Παρασκευά, ο αρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου κ. Κ. Τζάνος και ο εκπαιδευτής των Σαμαρειτών κ. Δ. Γαλατάς.


«Το υγειονομικό υλικό το παραδώσαμε για να χρησιμοποιηθεί για την περίθαλψη των κατοίκων του νησιού και των επισκεπτών που την θερινή περίοδο είναι αρκετοί» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινός, επισημαίνοντας ότι «θα συνεχιστούν αυτές οι δράσεις προσφοράς προς τους κατοίκους των ακριτικών νησιών οι οποίοι φυλάνε Θερμοπύλες»


Μετά την παράδοση του υγειονομικού υλικού υπήρξε επίδειξη βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών τόσο στους αξιωματικούς όσο και στους οπλίτες της 95 ΑΔΤΕ.

Διαβάστε ακόμη

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

«Τουρκικό» βάφτισε το Καστελλόριζο η Sun και το έκανε… ελληνικό μετά τις αντιδράσεις

Πανταζής Χούλης: Ο Έλληνας που έφτιαξε το Μουσείo των γρίφων στο Καστελλόριζο

Διορισμός αντιδημάρχων στον δήμο Μεγίστης