Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες

Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες

Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5160 ΦΟΡΕΣ

Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες Σεφ, δείγμα του υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο νησί μας.

Πρόκειται για τον Αργύρη Γιαννόπουλο με καταγωγή από την Μαλώνα και την Λάρδο και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από το Ασκληπειό.

Οι δύο τους συμμετείχαν ως δίδυμο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef που διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στην κατηγορία «ζεστό πιάτο, δημιουργική Ελληνική κουζίνα».

Το πιάτο που παρουσίασαν ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκος.


Αμφότεροι εξέφρασαν την χαρά τους μιλώντας στην «Ροδιακή» γι’ αυτή τους την διάκριση, ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επιστρέψουν και πάλι στo νησί μας για να εργαστούν στο «Moonlight Restaurant», το εστιατόριο του ξενοδοχείου Princess Andriana & Spa 5* στη Νότια Ρόδο.

Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Γιαννόπουλος ολοκληρώνει φέτος την φοίτησή του σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Χαραλάμπους το μεταπτυχιακό του στον ίδιο τομέα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο